Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat OG International Sdn. Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pegawai pengurusan di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pegawai pengurusan

Jawatan kosong sebagai Pegawai pengurusan di Johor Bahru, Johor!

  • Employee: OG International Sdn. Bhd
  • Lokasi: Johor Bahru, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2000 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 November 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2000 ditawarkan oleh syarikat OG International Sdn. Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pegawai pengurusan di Johor Bahru, Johor.

Syarat

-SPM-DIPLOMA DIALUKAN-MELAYU,CINA,INDIA-ADA/TIADA PENGALAMAN-LATIHAN DIBERIKAN-BOLEH BERKERJA DENGAN KADAR SEGERA-BOLEH BERKERJASAMA SATU KUMPULAN-CEPAT BELAJAR-BERKERJA DALAM & LUAR PEJABAT-WAKTU PEJABAT-YANG TIDAK DAN BELUM BERKERJA DIALUKANEMAIL:[email protected] Whatsapp:016-7464759( jessi)jb-

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh OG International Sdn. Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh OG International Sdn. Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh OG International Sdn. Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Pegawai pengurusan ini hanya sah sebelum 30 November 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pegawai pengurusan yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak OG International Sdn. Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.