Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Bahrulmazi Travel & Tours Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pegawai Tiketing di syarikat kami yang terletak di Bandar Perda, Pulau Pinang. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pegawai Tiketing

Jawatan kosong sebagai Pegawai Tiketing di Bandar Perda, Pulau Pinang!

  • Employee: Bahrulmazi Travel & Tours Sdn Bhd
  • Lokasi: Bandar Perda, Pulau Pinang
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1800 / Month
  • Tarikh Tutup: 28 February 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1800 ditawarkan oleh syarikat Bahrulmazi Travel & Tours Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pegawai Tiketing di Bandar Perda, Pulau Pinang.

Syarat

Berurusan dengan airlines
Maintain seat flight dengan semua cawangan
Membuat senarai nama customer untuk flight
Membuat tiket flight
Boleh menggunakan system amadeus
Pastikan bayaran sudah dibayar dan seat ditempah Diploma airline atau setaraf
Mempunyai pengalaman dalam bidang tiketing
Jujur,amanah,disiplin dan bertanggungjawab
Boleh menerima arahan serta teguran dari majikan
Sila email ke [email protected]
atau hubungi 045382105 atau 0174502847

* Kemaskini terakhir pada 11 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Bahrulmazi Travel & Tours Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Bahrulmazi Travel & Tours Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Bahrulmazi Travel & Tours Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Pegawai Tiketing ini hanya sah sebelum 28 February 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pegawai Tiketing yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Bahrulmazi Travel & Tours Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.