Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 84,672 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Ideal Approach ( JB ) ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai PEMBANTU LEADER (jb) di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong PEMBANTU LEADER (jb)

Jawatan kosong sebagai PEMBANTU LEADER (jb) di Johor Bahru, Johor!

 • Employee: Ideal Approach ( JB )
 • Lokasi: Johor Bahru, Johor
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1700 / Month
 • Tarikh Tutup: 09 January 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1700 ditawarkan oleh syarikat Ideal Approach ( JB ) kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan PEMBANTU LEADER (jb) di Johor Bahru, Johor.

Syarat

-Spm-degree-melayu,cina,india,sabah,sarawak-lelaki/perempuan-waktu kerja office hour-boleh kerja dalam kumpulan-latihan akan diberikan sekiranya tiada pengalaman

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Ideal Approach ( JB )

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Ideal Approach ( JB ) ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Ideal Approach ( JB ) . Tawaran jawatan kosong untuk PEMBANTU LEADER (jb) ini hanya sah sebelum 09 January 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan PEMBANTU LEADER (jb) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Ideal Approach ( JB ) .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Admin Clerk/Admin Executive 190 permohonan
 2. Boutique Assistant 182 permohonan
 3. Kerani 166 permohonan
 4. Kerani am 140 permohonan
 5. Kerani Pejabat Tapak Bina 107 permohonan
 6. Online customer service 94 permohonan
 7. Kerani 88 permohonan
 8. Kerani pentadbiran 74 permohonan
 9. Kindergarten teacher 66 permohonan
 10. Pembantu Jualan Diperlukan 61 permohonan