Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Eagle World Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Optometrist Optician di syarikat kami yang terletak di Alor Setar, Kedah. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Optometrist Optician

Jawatan kosong sebagai Optometrist Optician di Alor Setar, Kedah!

  • Employee: Eagle World Sdn Bhd
  • Lokasi: Alor Setar, Kedah
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM3000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM3000 ditawarkan oleh syarikat Eagle World Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Optometrist Optician di Alor Setar, Kedah.

Syarat

ANTARA SKOP TUGAS (Optometrist Optician) :

- Melaksanakan pemeriksaan dan ujian mata kepada pelanggan.

- Bertanggungjawab dalam membuat diagnosa dan memberi preskripsi cermin mata & kanta sentuh yang bersesuaian kepada pelanggan.

- Memberi konsultasi kepada pelanggan.

- Boleh berkomunikasi dengan baik.

KELAYAKAN :

- Boleh bekerja shif.

- Boleh bekerja malam.

- Kelayakan degree di dalam bidang Optometry ATAU mereka yang berpengalaman di dalam bidang Optician juga di alu-alukan untuk memohon.

- Gaji RM2,000 - RM3,000

- Lokasi kerja : Pusat Cermin Mata Allvision, cawangan ALOR STAR, KEDAH.

Kepada yang berminat dan berkelayakan sila hantarkan resume ke [email protected] dengan SEGERA.

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Eagle World Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Eagle World Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Eagle World Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Optometrist Optician ini hanya sah sebelum 31 December 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Optometrist Optician yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Eagle World Sdn Bhd .