Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 66,804 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Packerman Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Operator Perempuan (Packer) di syarikat kami yang terletak di Ayer Keroh, Melaka. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Operator Perempuan (Packer)

Jawatan kosong sebagai Operator Perempuan (Packer) di Ayer Keroh, Melaka!

 • Employee: Packerman Sdn Bhd
 • Lokasi: Ayer Keroh, Melaka
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM900 / Month
 • Tarikh Tutup: 31 January 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM900 ditawarkan oleh syarikat Packerman Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Operator Perempuan (Packer) di Ayer Keroh, Melaka.

Syarat

~ bekerja sebagai "packer" di bahagian pengeluaran (masukkan produk ke dalam plastik)~ memberitahu Line Leader jika ada produk-produk lain daripada spesifikasi yang diberikan~ perlu bekerja syif~ tiada pengalaman diperlukan~ perlu mematuhi jadual kerja yang diaturkan dan bertanggungjawab atas kerja yang diberikan~ gaji bulan ke-13 akan diberikan jika kerja penuh 12 bulan

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Packerman Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Packerman Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Packerman Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Operator Perempuan (Packer) ini hanya sah sebelum 31 January 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Operator Perempuan (Packer) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Packerman Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Admin Clerk 63 permohonan
 2. Admin 48 permohonan
 3. Admin Clerk 47 permohonan
 4. Guru sekolah swasta diperlukan 43 permohonan
 5. Administration 38 permohonan
 6. Field Visit Supervisor - Perak 36 permohonan
 7. Management Trainee 35 permohonan
 8. Admin Assistant 30 permohonan
 9. Team Operasi U Mobile 30 permohonan
 10. Technician 27 permohonan