Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Mahammira Resources Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Operator Pengeluaran Wanita dan Lelaki di syarikat kami yang terletak di Jelutong, Pulau Pinang. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Operator Pengeluaran Wanita dan Lelaki

Jawatan kosong sebagai Operator Pengeluaran Wanita dan Lelaki di Jelutong, Pulau Pinang!

  • Employee: Mahammira Resources Sdn Bhd
  • Lokasi: Jelutong, Pulau Pinang
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2200 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2200 ditawarkan oleh syarikat Mahammira Resources Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Operator Pengeluaran Wanita dan Lelaki di Jelutong, Pulau Pinang.

Syarat

manufacturing textile,
please call; 011-3679 1423 QC, IRONING, SOWING, WASHING, FOLDING AND PACKING. PMR and SPM

* Kemaskini terakhir pada 19 September 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Mahammira Resources Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Mahammira Resources Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Mahammira Resources Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Operator Pengeluaran Wanita dan Lelaki ini hanya sah sebelum 31 December 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Operator Pengeluaran Wanita dan Lelaki yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Mahammira Resources Sdn Bhd .