Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat AccoBiotech sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Operator Pengeluaran Wanita di syarikat kami yang terletak di Masai, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Operator Pengeluaran Wanita

Jawatan kosong sebagai Operator Pengeluaran Wanita di Masai, Johor!

  • Employee: AccoBiotech sdn bhd
  • Lokasi: Masai, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM40 perday / Month
  • Tarikh Tutup: 05 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM40 perday ditawarkan oleh syarikat AccoBiotech sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Operator Pengeluaran Wanita di Masai, Johor.

Syarat

Kriteria yang di perlukan :Perempuan berumur 17 tahun hingga 35 tahunGaji yang ditawarkan RM40 sehari,OT RM5 sejam

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh AccoBiotech sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh AccoBiotech sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh AccoBiotech sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Operator Pengeluaran Wanita ini hanya sah sebelum 05 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Operator Pengeluaran Wanita yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak AccoBiotech sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.