Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,802 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Samtec Asia Pacific M Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Operator Pengeluaran di syarikat kami yang terletak di Prai, Pulau Pinang. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Operator Pengeluaran

Jawatan kosong sebagai Operator Pengeluaran di Prai, Pulau Pinang!

  • Employee: Samtec Asia Pacific M Sdn Bhd
  • Lokasi: Prai, Pulau Pinang
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM / Month
  • Tarikh Tutup: 22 January 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM ditawarkan oleh syarikat Samtec Asia Pacific M Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Operator Pengeluaran di Prai, Pulau Pinang.

Syarat

JAWATAN KOSONG OPERATOR PENGELUARAN (PEREMPUAN) KELEBIHAN: GAJI KASAR SEHINGGA RM 1400++ SEBULAN 1. GAJI POKOK (RM 1200) 2. ELAUN - Makan, Kehadiran, Shift (RM 200 ++) 3. PERUBATAN 4. FAEDAH Pergigian, Cermin Mata 5. VAN KILANG DISEDIAKAN Ensures materials received are correct against Bill of Material (BOM). 2. Improve in-process skills and improve productivity. 3. Ensuring all parts done is in good quality, which meet customer requirement. 4. Update finding and buddy checking. 5. Filing inspection sheet, parts labelling and fill-in

* Kemaskini terakhir pada 23 November 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Samtec Asia Pacific M Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Samtec Asia Pacific M Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Samtec Asia Pacific M Sdn Bhd. Tawaran jawatan kosong untuk Operator Pengeluaran ini hanya sah sebelum 22 January 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.