Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Packerman Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Operator Mesin di syarikat kami yang terletak di Ayer Keroh, Melaka. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Operator Mesin

Jawatan kosong sebagai Operator Mesin di Ayer Keroh, Melaka!

  • Employee: Packerman Sdn Bhd
  • Lokasi: Ayer Keroh, Melaka
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM900 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM900 ditawarkan oleh syarikat Packerman Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Operator Mesin di Ayer Keroh, Melaka.

Syarat

~ bekerja sebagai operator mesin di bahagian pengeluaran~ membantu Line Leader menjalankan mesin~ perlu menyediakan bahan-bahan mentah sebelum mesin mula dijalankan~ pembungkusan hasil produk~ mencatat rekod pengeluaran dan aktiviti harian~ perlu menjaga qualiti produk dan memastikan kawasan pengeluaran bersih dan tersusun~ perlu membuat pembersihan mesin bagi setiap penukaran produk yang lain~ perlu mempunyai semangat kerjasama~ perlu kerja lebih masa~ mencarum KWSP dan SOCSO untuk pekerja~ gaji bulan ke-13 akan diberikan jika kerja penuh 12 bulan

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Packerman Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Packerman Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Packerman Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Operator Mesin ini hanya sah sebelum 31 January 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Operator Mesin yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Packerman Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.