Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,802 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat hexmann logistics ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Operation clerk di syarikat kami yang terletak di Sepang, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Operation clerk

Jawatan kosong sebagai Operation clerk di Sepang, Selangor!

  • Employee: hexmann logistics
  • Lokasi: Sepang, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 22 January 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat hexmann logistics kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Operation clerk di Sepang, Selangor.

Syarat

Operations Clerks are responsible for a wide variety of administrative tasks to support the operation kami merupakan syarikat Logistics ingin mencari calon-calon yang sesuai untuk mengisi jawatan Operation Clerk
- wanita dan lelaki
-berumur antara 20-35 tahun
-sihat tubuh badan
-mempunyai kemahiran dalam bidang komputer seperti excel,word
-boleh membalas email dari overseas
-mempunyai lesen kenderaan

sila hubungi 03-87063187 atau emelkan resume anda kepada [email protected]

* Kemaskini terakhir pada 23 November 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh hexmann logistics

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh hexmann logistics ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh hexmann logistics. Tawaran jawatan kosong untuk Operation clerk ini hanya sah sebelum 22 January 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.