Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Soong Yuan Carrier & Towing Services Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Office Admin di syarikat kami yang terletak di Puchong, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Office Admin

Jawatan kosong sebagai Office Admin di Puchong, Selangor!

  • Employee: Soong Yuan Carrier & Towing Services Sdn Bhd
  • Lokasi: Puchong, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 18 February 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Soong Yuan Carrier & Towing Services Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Office Admin di Puchong, Selangor.

Syarat

Dispatch cases to driver
Office Administrative Works Answering Calls
Dispatch Cases via System
Follow up & Monitor on cases
Paperworks (filing / data key-in)

INTERVIEW ADDRESS :-
NO 1 JALAN TK 5/46
KINRARA INDUSTRIAL PARK
47190 PUCHONG

* Kemaskini terakhir pada 11 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Soong Yuan Carrier & Towing Services Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Soong Yuan Carrier & Towing Services Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Soong Yuan Carrier & Towing Services Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Office Admin ini hanya sah sebelum 18 February 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Office Admin yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Soong Yuan Carrier & Towing Services Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.