Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat angkasa bakti enterprise ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Mekanik kereta mahir (diesel & petrol) di syarikat kami yang terletak di Melaka Tengah, Melaka. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Mekanik kereta mahir (diesel & petrol)

Jawatan kosong sebagai Mekanik kereta mahir (diesel & petrol) di Melaka Tengah, Melaka!

  • Employee: angkasa bakti enterprise
  • Lokasi: Melaka Tengah, Melaka
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 26 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat angkasa bakti enterprise kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Mekanik kereta mahir (diesel & petrol) di Melaka Tengah, Melaka.

Syarat

Memerlukan segera mekanik kereta mahir - gaji diberikan berdasarkan pengalaman & kemahiran
- masa bekerja dari 8.00pagi- 6.00petang
- komisyen kerja akan diberikan sehingga 5%
- kelebihan kepada yang mempunyai lesen D, E & GDL
- EPF, SOCSO diberikan
- rajin dan bersungguh dalam melakukan kerja serta amanah

* Kemaskini terakhir pada 24 November 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh angkasa bakti enterprise

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh angkasa bakti enterprise ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh angkasa bakti enterprise . Tawaran jawatan kosong untuk Mekanik kereta mahir (diesel & petrol) ini hanya sah sebelum 26 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Mekanik kereta mahir (diesel & petrol) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak angkasa bakti enterprise .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.