Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat dizamajuservice ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Mekanik kenderaan petrol dan diesel di syarikat kami yang terletak di Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Mekanik kenderaan petrol dan diesel

Jawatan kosong sebagai Mekanik kenderaan petrol dan diesel di Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: dizamajuservice
  • Lokasi: Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1300 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 March 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1300 ditawarkan oleh syarikat dizamajuservice kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Mekanik kenderaan petrol dan diesel di Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Mekanik kenderaan petrol dan diesel diperlukan segera. Fasih berbahasa melayu dan inggeris diutamakan. Umur tidak melebihi 40 tahun. Warganegara malaysia sahaja. Jika berminat sila call en budin 0172526278 yg berpengalaman dan tidak berpengalaman juga dialu-alukan untuk mencuba. Keutamaan pada yg beragama islam. Dan mempunyai transport lesen B dan D kenderaan. Workshop tempat bekerja di area cheras.

* Kemaskini terakhir pada 12 March 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh dizamajuservice

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh dizamajuservice ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh dizamajuservice . Tawaran jawatan kosong untuk Mekanik kenderaan petrol dan diesel ini hanya sah sebelum 31 March 2016. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.