Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,266 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Muhaimi Auto Services Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Mekanik diesel dan petrol diperlukan di syarikat kami yang terletak di Kuala Terengganu, Terengganu. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Mekanik diesel dan petrol diperlukan

Jawatan kosong sebagai Mekanik diesel dan petrol diperlukan di Kuala Terengganu, Terengganu!

  • Employee: Muhaimi Auto Services Sdn Bhd
  • Lokasi: Kuala Terengganu, Terengganu
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 September 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Muhaimi Auto Services Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Mekanik diesel dan petrol diperlukan di Kuala Terengganu, Terengganu.

Syarat

MUHAIMI AUTO SERVICE (MASAUTO) telah ditubuhkan pada 3 Julai 1997 di bawah Akta pendaftaran 1956 dan terus beroperasi sehingga hari ini dengan objektif untuk memberikan perkhidmatan membaikpulih kenderaan berat dan perdagangan yang memuaskan kepada pelanggan. Memerlukan Mekanik Diesel dan Petrol yang MAHIR dan boleh bekerja di dalam kumpulan.Membaikpulih bas dan lori milik jabatan kerajaan dan swasta.

-Solat 5 waktu(bagi yang muslim)
-Berpengalaman dalam bidang berkaitan
-Minima Pengalaman 2 tahun
-Lelaki
-Boleh bekerja berkumpulan
-Boleh berkomunikasi dgn baik

CALL : 09-6666284
EMEL : [email protected]

* Kemaskini terakhir pada 07 September 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Muhaimi Auto Services Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Muhaimi Auto Services Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Muhaimi Auto Services Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Mekanik diesel dan petrol diperlukan ini hanya sah sebelum 30 September 2016. Harap maklum.