Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,802 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat az permas tyre & rim sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Mekanik Pusat Servis Kenderaan di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Mekanik Pusat Servis Kenderaan

Jawatan kosong sebagai Mekanik Pusat Servis Kenderaan di Johor Bahru, Johor!

  • Employee: az permas tyre & rim sdn bhd
  • Lokasi: Johor Bahru, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat az permas tyre & rim sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Mekanik Pusat Servis Kenderaan di Johor Bahru, Johor.

Syarat

Mahir melakukan kerja-kerja mekanik
-Tahan melakukan kerja lasak
-Komisyen
-EPF
-SOCSO
-Hotel ada disediakan

Sesiapa yang berminat boleh terus menghubungi

Joe 013-7777351
Angah 012-7675221 -KAMI MEMERLUKAN PEKERJA MAHIR/SEPARA MAHIR DALAM MELAKUKAN KERJA MEKANIK BENGKEL KERETA, MEMPUNYAI PENAMPILAN SIKAP YANG BAIK DAN MENEPATI MASA DAN JUGA KOMITED DENGAN TUGAS.
UNTUK MELAKUKAN KERJA-KERJA SEPERTI DIBAWAH

-MAHIR MELAKUKAN KERJA MEKANIK KERETA
-TAHAN MELAKUKAN KERJA LASAK
-KOMISEN
-OVERTIME
-EPF
-SOCSO
-HOSTEL ADA DISEDIAKAN

-KAMI DARI AZ GROUP YG MEMPUNYAI BILANGAN PEKERJA SERAMAI 20 ORANG SANGAT BEBESAR HATI SESIAPA YANG INGIN MENJADI WARGA GROUP COMPANY KAMI.

-COMPANY KAMI MENJALANKAN KERJASAMA DENGAN MALAYSIA AUTOMATIVE INSTITUTE YANG MENJALANKAN SISTEM LATIHAN DUAL NASIONAL YANG DIMANA PEKERJA YANG BEKERJA LEBIH SETAHUN AKAN MENDAPAT SIJIL SKM TAHAP 1 , 2 TAHUN SIJIL SKM TAHAP 2 ,3 TAHUN SIJIL SKM TAHAP 3 DAN LEBIH 5 TAHUN DIPLOMA .

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh az permas tyre & rim sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh az permas tyre & rim sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh az permas tyre & rim sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Mekanik Pusat Servis Kenderaan ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Mekanik Pusat Servis Kenderaan yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak az permas tyre & rim sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.