Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,284 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Teroka Jaya Sdn Bhd (Constructions Class A) ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Mekanik Petrol & Diesel diperlukan segera di syarikat kami yang terletak di Sungai Nibong, Pulau Pinang. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Mekanik Petrol & Diesel diperlukan segera

Jawatan kosong sebagai Mekanik Petrol & Diesel diperlukan segera di Sungai Nibong, Pulau Pinang!

  • Employee: Teroka Jaya Sdn Bhd (Constructions Class A)
  • Lokasi: Sungai Nibong, Pulau Pinang
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1800 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 July 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1800 ditawarkan oleh syarikat Teroka Jaya Sdn Bhd (Constructions Class A) kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Mekanik Petrol & Diesel diperlukan segera di Sungai Nibong, Pulau Pinang.

Syarat

Menyelenggara Kenderaan & Jentera Syarikat Mempunyai sijil kemahiran dalam bidang berkaitan adalah satu kelebihan atau mempunyai pengalaman tanpa sijil juga dialu-alukan memohon.
mempunyai kenderaan dan lesen yang sah sekurang-kurangnya D/B2(tiada tindakan mahkamah)
Rajin,cekap, sanggup bekerja lebih masa.
Berdikari dan mempunyai inisiatif untuk memajukan diri sentiasa berfikiran positif apabila mendapat sesuatu arahan.
Gaji boleh dirunding atas pengalaman.

* Kemaskini terakhir pada 29 June 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Teroka Jaya Sdn Bhd (Constructions Class A)

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Teroka Jaya Sdn Bhd (Constructions Class A) ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Teroka Jaya Sdn Bhd (Constructions Class A) . Tawaran jawatan kosong untuk Mekanik Petrol & Diesel diperlukan segera ini hanya sah sebelum 30 July 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Mekanik Petrol & Diesel diperlukan segera yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Teroka Jaya Sdn Bhd (Constructions Class A) .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.