Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat wai network car care centre sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Mekanik Kereta Petrol Diesel Tayar Aircond di syarikat kami yang terletak di Petaling Jaya, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Mekanik Kereta Petrol Diesel Tayar Aircond

Jawatan kosong sebagai Mekanik Kereta Petrol Diesel Tayar Aircond di Petaling Jaya, Selangor!

  • Employee: wai network car care centre sdn bhd
  • Lokasi: Petaling Jaya, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM3000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 October 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM3000 ditawarkan oleh syarikat wai network car care centre sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Mekanik Kereta Petrol Diesel Tayar Aircond di Petaling Jaya, Selangor.

Syarat

kami sebuah bengkel pembaikan kenderaan ingin mencari pekerja untuk beberapa kekosongan
1~ mekanik kereta
2~ mekanik penyaman udara
3~ pekerja tayar ~LOKASI BENGKEL DI PETALING JAYA ( OLD TOWN)
~GAJI RM1,500.00 HINGGA RM3,00.00 (BERDASARKAN PENGALAMAN)
~WAKTU KERJA 9AM-7PM
~MAKAN TENGAH HARI DISEDIAKAN
~PERKESO (SOCSO)
~KWSP

SILA CALL/whatapps 017-98981434 (FAREEZ)
OFFICE: 03-77842162 (EXT FAREEZ)

DATANG INTERVIEW:

NO 12 JALAN PENCHALA, 46050 PETALING JAYA, SELANGOR.

* Kemaskini terakhir pada 08 December 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh wai network car care centre sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh wai network car care centre sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh wai network car care centre sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Mekanik Kereta Petrol Diesel Tayar Aircond ini hanya sah sebelum 31 October 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Mekanik Kereta Petrol Diesel Tayar Aircond yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak wai network car care centre sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.