Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat carworld auto service centre sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Mechanic / sub cond - air cond di syarikat kami yang terletak di Old Klang Road, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Mechanic / sub cond - air cond

Jawatan kosong sebagai Mechanic / sub cond - air cond di Old Klang Road, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: carworld auto service centre sdn bhd
  • Lokasi: Old Klang Road, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM3000 / Month
  • Tarikh Tutup: 15 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM3000 ditawarkan oleh syarikat carworld auto service centre sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Mechanic / sub cond - air cond di Old Klang Road, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

We are urgently looking for Mechanic Cum Air Con Man
- Sub Cond are welcome
- With Repairing Air Con experience as advantage
- With Technical/Mechanical education background
- Income up to RM 3,000.00
- With EPF , Sosco
- Able to work independent
- Self motivated and Hard Working Candidate can email you resume to [email protected] Or call 012-2251559 OR walk in interview Lot No 9644 , Batu 5 3/4 , Jalan Klang Lama , 58000 KL

* Kemaskini terakhir pada 14 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh carworld auto service centre sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh carworld auto service centre sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh carworld auto service centre sdn bhd. Tawaran jawatan kosong untuk Mechanic / sub cond - air cond ini hanya sah sebelum 15 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.