Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,667 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Cakerawala Bistari Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Mandarin preschool teacher di syarikat kami yang terletak di Nilai, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Mandarin preschool teacher

Jawatan kosong sebagai Mandarin preschool teacher di Nilai, Negeri Sembilan!

 • Employee: Cakerawala Bistari Sdn Bhd
 • Lokasi: Nilai, Negeri Sembilan
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1000 / Month
 • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat Cakerawala Bistari Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Mandarin preschool teacher di Nilai, Negeri Sembilan.

Syarat

We are an established pre-school based in Nilai seeking individuals as part time or full time Mandarin teacher. Salary or allowance will be based on agreed working hours. Please call 06-7990757 or 0192394047 Teach Mandarin to 4-6 years old kids

* Kemaskini terakhir pada 09 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Cakerawala Bistari Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Cakerawala Bistari Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Cakerawala Bistari Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Mandarin preschool teacher ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Mandarin preschool teacher yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Cakerawala Bistari Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Kerani 217 permohonan
 2. 65 pekerja operator panasonic sec 21 79 permohonan
 3. Supervisor 75 permohonan
 4. Online Admin 63 permohonan
 5. Kerani 56 permohonan
 6. Pembantu pemasaran 53 permohonan
 7. Pegawai Sumber Manusia (HR) 51 permohonan
 8. HR Executive 45 permohonan
 9. Supervisor Mini Market & Pembantu Kedai 44 permohonan
 10. Customer Service 40 permohonan