Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat orins group ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Management Trainee di syarikat kami yang terletak di Batu Berendam, Melaka. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Management Trainee

Jawatan kosong sebagai Management Trainee di Batu Berendam, Melaka!

  • Employee: orins group
  • Lokasi: Batu Berendam, Melaka
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1600 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1600 ditawarkan oleh syarikat orins group kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Management Trainee di Batu Berendam, Melaka.

Syarat

- handle team management- learn office operation- built communication skill- can start work any timeJIKA ANDA BERMINAT HUBUNGI 063123252 (office)0132564357 (anuar)ATAU HANTARKAN RESUME DI [email protected]

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh orins group

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh orins group ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh orins group . Tawaran jawatan kosong untuk Management Trainee ini hanya sah sebelum 31 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Management Trainee yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak orins group .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.