Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Acme Fine Food Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Lorry Driver di syarikat kami yang terletak di Selayang, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Lorry Driver

Jawatan kosong sebagai Lorry Driver di Selayang, Selangor!

  • Employee: Acme Fine Food Sdn Bhd
  • Lokasi: Selayang, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2000 / Month
  • Tarikh Tutup: 27 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2000 ditawarkan oleh syarikat Acme Fine Food Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Lorry Driver di Selayang, Selangor.

Syarat

menghantar Sayur-sayuran dan buah-buahan kepada kedai makanan dalam Klang Valley 1 ton/3 ton lorry driver
-Valid licence and gdl
-Area klang valley
-Monday to Saturday
-Able to carry heavy goods

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Acme Fine Food Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Acme Fine Food Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Acme Fine Food Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Lorry Driver ini hanya sah sebelum 27 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Lorry Driver yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Acme Fine Food Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.