Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Vitruvius (m ) sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Looking for account (baca dulu betul2) di syarikat kami yang terletak di Tampoi, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Looking for account (baca dulu betul2)

Jawatan kosong sebagai Looking for account (baca dulu betul2) di Tampoi, Johor!

  • Employee: Vitruvius (m ) sdn bhd
  • Lokasi: Tampoi, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1800 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1800 ditawarkan oleh syarikat Vitruvius (m ) sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Looking for account (baca dulu betul2) di Tampoi, Johor.

Syarat

looking for full set account.
know gst declaration.
m2u biz tranfer .
sorting document.
audit by years. boleh membuat full set akaun,
tahu tentang gst
boleh menggunakan m2u biz
tahu mengendalikan failling dengan baik
boleh membuat audit tahunan
berpengalaman dalam bidang akaun di galakkan,
prefer female
boleh bekerja lebih masa,
boleh setel purcasing doc.
gaji boleh bincang masa interview.
boleh starat ASAP.
yang tidak bekerja.

boleh contact
-0127138514

* Kemaskini terakhir pada 24 November 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Vitruvius (m ) sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Vitruvius (m ) sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Vitruvius (m ) sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Looking for account (baca dulu betul2) ini hanya sah sebelum 31 December 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Looking for account (baca dulu betul2) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Vitruvius (m ) sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.