Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat aks sepakat sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Land surveyor needed di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Land surveyor needed

Jawatan kosong sebagai Land surveyor needed di Johor Bahru, Johor!

  • Employee: aks sepakat sdn bhd
  • Lokasi: Johor Bahru, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat aks sepakat sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Land surveyor needed di Johor Bahru, Johor.

Syarat

LAND SURVEYOR

-Experience - 3 to 5 years
-Dip / Degree in related field
-Willing reallocated in JB
-Salary RM2,500-RM5,000
-Own Transport Please email your resume and expected salary to [email protected] or
contact us at 03-55126495 for any enquiries.

* Kemaskini terakhir pada 08 December 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh aks sepakat sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh aks sepakat sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh aks sepakat sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Land surveyor needed ini hanya sah sebelum 31 December 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Land surveyor needed yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak aks sepakat sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.