Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Fahkuan Maju Enterprise ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Krew Restoran Sunway Med di syarikat kami yang terletak di Bandar Sunway, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Krew Restoran Sunway Med

Jawatan kosong sebagai Krew Restoran Sunway Med di Bandar Sunway, Selangor!

  • Employee: Fahkuan Maju Enterprise
  • Lokasi: Bandar Sunway, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 14 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Fahkuan Maju Enterprise kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Krew Restoran Sunway Med di Bandar Sunway, Selangor.

Syarat

Menjaga kaunter.
Kerja dapur yang ringan.
Membersihkan kedai. Restoran Popo's merupakan satu take-away KIOS halal. Dengan tempat kerja yang limited kami welcome sesiapa yang mesra,berdisiplin dan bertanggungjawab menyertai 'keluarga' kami.

Malaysia Citizen only ( Muslim preference ).

* Kemaskini terakhir pada 13 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Fahkuan Maju Enterprise

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Fahkuan Maju Enterprise ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Fahkuan Maju Enterprise. Tawaran jawatan kosong untuk Krew Restoran Sunway Med ini hanya sah sebelum 14 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.