Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Mama secret industry ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Krew Restoran Seafood di Ulu Klang di syarikat kami yang terletak di Ulu Klang, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Krew Restoran Seafood di Ulu Klang

Jawatan kosong sebagai Krew Restoran Seafood di Ulu Klang di Ulu Klang, Selangor!

  • Employee: Mama secret industry
  • Lokasi: Ulu Klang, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 September 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Mama secret industry kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Krew Restoran Seafood di Ulu Klang di Ulu Klang, Selangor.

Syarat

Jawatan kosong di Restoran di Cawangan Ulu Klang

-Jawatan yg kosong :
pembantu dapur
pelayan restoran
Cashier

Lokasi Restoran di UK Boulevard (berhadapan dengan Showroom HONDA ulu klang ) -Sepenuh masa sahaja
-Bumiputera Islam
-Boleh keje lebih masa
-Ada Sosco, Epf ,Elaun

-Gaji basic+OT: RM1300-RM1500

Jika berminat sila hubungi no
012-3056727 pn Ainna

* Kemaskini terakhir pada 01 September 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Mama secret industry

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Mama secret industry ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Mama secret industry . Tawaran jawatan kosong untuk Krew Restoran Seafood di Ulu Klang ini hanya sah sebelum 30 September 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Krew Restoran Seafood di Ulu Klang yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Mama secret industry .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.