Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Tadika 3Q MRC Junior Genius FH ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kindergarten Teacher di syarikat kami yang terletak di Seremban, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Kindergarten Teacher

Jawatan kosong sebagai Kindergarten Teacher di Seremban, Negeri Sembilan!

  • Employee: Tadika 3Q MRC Junior Genius FH
  • Lokasi: Seremban, Negeri Sembilan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 10 February 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat Tadika 3Q MRC Junior Genius FH kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Kindergarten Teacher di Seremban, Negeri Sembilan.

Syarat

Indian teacher needed to teach English
- Fluent and able to teach English
- Full-day vacancy
- Conducive working environment
- Training provided Must be able to start immediately. Willing to work within team.

* Kemaskini terakhir pada 10 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Tadika 3Q MRC Junior Genius FH

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Tadika 3Q MRC Junior Genius FH ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Tadika 3Q MRC Junior Genius FH . Tawaran jawatan kosong untuk Kindergarten Teacher ini hanya sah sebelum 10 February 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Kindergarten Teacher yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Tadika 3Q MRC Junior Genius FH .