Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat pusat tuisyen teguh intelek (masai) ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kerani tuisyen di syarikat kami yang terletak di Masai, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Kerani tuisyen

Jawatan kosong sebagai Kerani tuisyen di Masai, Johor!

  • Employee: pusat tuisyen teguh intelek (masai)
  • Lokasi: Masai, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat pusat tuisyen teguh intelek (masai) kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Kerani tuisyen di Masai, Johor.

Syarat

MAHIR MENGGUNAKAN KOMPUTER
BOLEH BERKOMUNIKASI DENGAN BAIK
KOMITED DAN BERDEDIKASI

* Kemaskini terakhir pada 02 January 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh pusat tuisyen teguh intelek (masai)

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh pusat tuisyen teguh intelek (masai) ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh pusat tuisyen teguh intelek (masai) . Tawaran jawatan kosong untuk Kerani tuisyen ini hanya sah sebelum 31 January 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Kerani tuisyen yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak pusat tuisyen teguh intelek (masai) .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.