Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,802 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Aman Budimas Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kerani lawatan di syarikat kami yang terletak di Jalan Ipoh, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Kerani lawatan

Jawatan kosong sebagai Kerani lawatan di Jalan Ipoh, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Aman Budimas Sdn Bhd
  • Lokasi: Jalan Ipoh, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2500 / Month
  • Tarikh Tutup: 13 February 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2500 ditawarkan oleh syarikat Aman Budimas Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Kerani lawatan di Jalan Ipoh, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

menghantar notis MENGHANTAR NOTIS

* Kemaskini terakhir pada 16 December 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Aman Budimas Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Aman Budimas Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Aman Budimas Sdn Bhd. Tawaran jawatan kosong untuk Kerani lawatan ini hanya sah sebelum 13 February 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.