Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,756 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat tetuan zainudin wan nadzim chua & mazlinda ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kerani firma guaman di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Kerani firma guaman

Jawatan kosong sebagai Kerani firma guaman di Johor Bahru, Johor!

  • Employee: tetuan zainudin wan nadzim chua & mazlinda
  • Lokasi: Johor Bahru, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 12 March 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat tetuan zainudin wan nadzim chua & mazlinda kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Kerani firma guaman di Johor Bahru, Johor.

Syarat

berpengalaman ( 1-2 tahun ) menyediakan dokumen seperti berikut:-
-perjanjian jual beli
-pinjaman perumahan ( bank document's - loan- )
-melepaskan gadaian
-filing borang i & ckht BERPENGALAMAN ( 1-2 TAHUN ) MENYEDIAKAN DOKUMEN SEPERTI BERIKUT:-
-PERJANJIAN JUAL BELI
-PINJAMAN PERUMAHAN ( BANK DOCUMENT'S - LOAN- )
-MELEPASKAN GADAIAN
-FILING BORANG I & CKHT

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh tetuan zainudin wan nadzim chua & mazlinda

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh tetuan zainudin wan nadzim chua & mazlinda ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh tetuan zainudin wan nadzim chua & mazlinda . Tawaran jawatan kosong untuk Kerani firma guaman ini hanya sah sebelum 12 March 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Kerani firma guaman yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak tetuan zainudin wan nadzim chua & mazlinda .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.