Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,712 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Syarikat kami memerlukan kerani untuk mengisi kekosongan di syari at kami. Syarat-syarat mestilah mahir menggunakan komputer, peris ... ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kerani di perlukan di syarikat kami yang terletak di , Pahang. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Kerani di perlukan

Jawatan kosong sebagai Kerani di perlukan di , Pahang!

 • Employee: Syarikat kami memerlukan kerani untuk mengisi kekosongan di syari at kami. Syarat-syarat mestilah mahir menggunakan komputer, peris ...
 • Lokasi: , Pahang
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1200 / Month
 • Tarikh Tutup: 31 October 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat Syarikat kami memerlukan kerani untuk mengisi kekosongan di syari at kami. Syarat-syarat mestilah mahir menggunakan komputer, peris ... kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Kerani di perlukan di , Pahang.

Syarat

Jawatan Kosong Kerani. Syarikat kami memerlukan kerani untuk mengisi kekosongan di syarikat kami. Syarat-syarat mestilah mahir menggunakan komputer, perisian word dan excell serta UBS Accounting. Sila hadir temuduga di syarikat kami yang beralamat di no 20 Lrg Taman Kg Padang Damai 1, Taman Kg Padang Damai 25200 Kuantan Pahang DM. Sila bawa resume. spm

* Kemaskini terakhir pada 15 October 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Syarikat kami memerlukan kerani untuk mengisi kekosongan di syari at kami. Syarat-syarat mestilah mahir menggunakan komputer, peris ...

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Syarikat kami memerlukan kerani untuk mengisi kekosongan di syari at kami. Syarat-syarat mestilah mahir menggunakan komputer, peris ... ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Syarikat kami memerlukan kerani untuk mengisi kekosongan di syari at kami. Syarat-syarat mestilah mahir menggunakan komputer, peris ... . Tawaran jawatan kosong untuk Kerani di perlukan ini hanya sah sebelum 31 October 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Kerani di perlukan yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Syarikat kami memerlukan kerani untuk mengisi kekosongan di syari at kami. Syarat-syarat mestilah mahir menggunakan komputer, peris ... .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Kerani 244 permohonan
 2. Supervisor 85 permohonan
 3. Online Admin 71 permohonan
 4. Pegawai Sumber Manusia (HR) 70 permohonan
 5. Kerani 68 permohonan
 6. Supervisor Mini Market & Pembantu Kedai 61 permohonan
 7. Pembantu pemasaran 59 permohonan
 8. HR Executive 56 permohonan
 9. Customer Service 53 permohonan
 10. Guru 51 permohonan