Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,802 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Global Tech Automation And Security Cent ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kerani am di syarikat kami yang terletak di Kuala Terengganu, Terengganu. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Kerani am

Jawatan kosong sebagai Kerani am di Kuala Terengganu, Terengganu!

  • Employee: Global Tech Automation And Security Cent
  • Lokasi: Kuala Terengganu, Terengganu
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM900 / Month
  • Tarikh Tutup: 10 February 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM900 ditawarkan oleh syarikat Global Tech Automation And Security Cent kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Kerani am di Kuala Terengganu, Terengganu.

Syarat

admin bahagian kerani di pejabat
mencari yang sementara atau tetap MENAJAGA PEJABAT DI WAKTU PEJABAT DARI JAM 9PAGI HINGGA 5.30 PETANG
MEMBUAT KERJA-KERJA AM
BIASA MENGGUNAKAN SOFTWARE BASIC MICROSOFT OFFICE DAN SEANGKATAN DENGANNYA
BOLEH MEMBUAT KIRA KIRA
CUSTOMER SERVICE
SYARIKAT KAMI MENJUAL AUTO GATE CCTV DAN ALARM

* Kemaskini terakhir pada 12 December 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Global Tech Automation And Security Cent

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Global Tech Automation And Security Cent ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Global Tech Automation And Security Cent. Tawaran jawatan kosong untuk Kerani am ini hanya sah sebelum 10 February 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.