Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 78,212 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat tricalibre security services (m) sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kerani akaun dan pengawal keselamatan di syarikat kami yang terletak di Batu Caves, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Kerani akaun dan pengawal keselamatan

Jawatan kosong sebagai Kerani akaun dan pengawal keselamatan di Batu Caves, Selangor!

  • Employee: tricalibre security services (m) sdn bhd
  • Lokasi: Batu Caves, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1600 / Month
  • Tarikh Tutup: 28 February 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1600 ditawarkan oleh syarikat tricalibre security services (m) sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Kerani akaun dan pengawal keselamatan di Batu Caves, Selangor.

Syarat

KERANI AKAUN: ASAS AKAUN
PENGAWAL KESELAMATAN: BERPENGALAMAN BEKERJA SEBAGAI PENGAWAL KESELAMATAN

* Kemaskini terakhir pada 08 December 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh tricalibre security services (m) sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh tricalibre security services (m) sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh tricalibre security services (m) sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Kerani akaun dan pengawal keselamatan ini hanya sah sebelum 28 February 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Kerani akaun dan pengawal keselamatan yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak tricalibre security services (m) sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.