Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat pahang trading company ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kerani akaun di syarikat kami yang terletak di Kuantan, Pahang. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Kerani akaun

Jawatan kosong sebagai Kerani akaun di Kuantan, Pahang!

  • Employee: pahang trading company
  • Lokasi: Kuantan, Pahang
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1800 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1800 ditawarkan oleh syarikat pahang trading company kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Kerani akaun di Kuantan, Pahang.

Syarat

MESTI ADA PENGALAMAN DAN MAHIR BUAT FULL SET AKAUN DENGAN MENGGUNAKAN UBS & SQL.

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh pahang trading company

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh pahang trading company ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh pahang trading company . Tawaran jawatan kosong untuk Kerani akaun ini hanya sah sebelum 31 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Kerani akaun yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak pahang trading company .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.