Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat ad mutiara sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kerani akaun di syarikat kami yang terletak di Seremban, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Kerani akaun

Jawatan kosong sebagai Kerani akaun di Seremban, Negeri Sembilan!

  • Employee: ad mutiara sdn bhd
  • Lokasi: Seremban, Negeri Sembilan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1100 / Month
  • Tarikh Tutup: 24 February 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1100 ditawarkan oleh syarikat ad mutiara sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Kerani akaun di Seremban, Negeri Sembilan.

Syarat

- mempunyai kelulusan minimum SPM dalam bidang prinsip akaun- perempuan sahaja- mempunyai lesen B2 atau D- keutamaan diberikan kepada yang ada kenderaan sendiri.- boleh berkerja lebih masa dan boleh membuat kerjaBerminat boleh menghubungi saya Pn Syahrini 019-6563028/06-6011351 untuk pengesahan penerimaan resume dan emelkan resume anda ke [email protected] atau [email protected]

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh ad mutiara sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh ad mutiara sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh ad mutiara sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Kerani akaun ini hanya sah sebelum 24 February 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Kerani akaun yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak ad mutiara sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.