Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,443 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat dwilaman sdn. bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kerani akaun / kerani am , alor setar di syarikat kami yang terletak di Alor Setar, Kedah. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Kerani akaun / kerani am , alor setar

Jawatan kosong sebagai Kerani akaun / kerani am , alor setar di Alor Setar, Kedah!

  • Employee: dwilaman sdn. bhd
  • Lokasi: Alor Setar, Kedah
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat dwilaman sdn. bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Kerani akaun / kerani am , alor setar di Alor Setar, Kedah.

Syarat

Dikehendaki Kerani Akaun / Kerani Am di pejabat pembinaan landskap dan nursery di Mergong, Alor Setar Kedah. Calon mestilah mempunyai kelayakan dalam bidang perakaunan. Pengetahuan dalam system UBS akan diberi keutamaan

Ada lesen D/B2 yang sah dan mempunyai kenderaan sendiri.

Sila emailkan resume and ke [email protected] atau telefon ke 019-7254660 (En. Mad Gani) atau 04-7346491 (Pejabat 8.00 pagi - 6.00 petang).

* Kemaskini terakhir pada 06 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh dwilaman sdn. bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh dwilaman sdn. bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh dwilaman sdn. bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Kerani akaun / kerani am , alor setar ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Kerani akaun / kerani am , alor setar yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak dwilaman sdn. bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.