Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,284 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat kpf resources sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kerani Pemasaran di syarikat kami yang terletak di Kota Bharu, Kelantan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Kerani Pemasaran

Jawatan kosong sebagai Kerani Pemasaran di Kota Bharu, Kelantan!

  • Employee: kpf resources sdn bhd
  • Lokasi: Kota Bharu, Kelantan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 26 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat kpf resources sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Kerani Pemasaran di Kota Bharu, Kelantan.

Syarat

Membantu merancang dan melaksanakan pelan pemasaran syarikat Kami syarikat pemaju perumahan mencari seorang kerani pemasaran yang bertanggunjawab untuk:
1- Membantu pengurus pemasaran syarikat
2- Membantu melaksanakan pelan pemasaran syarikat
3- Mengurus perkhidmatan pelanggan

* Kemaskini terakhir pada 05 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh kpf resources sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh kpf resources sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh kpf resources sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Kerani Pemasaran ini hanya sah sebelum 26 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Kerani Pemasaran yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak kpf resources sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.