Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat pheights agency ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kerani Am Agensi Takaful di syarikat kami yang terletak di Putra Heights, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Kerani Am Agensi Takaful

Jawatan kosong sebagai Kerani Am Agensi Takaful di Putra Heights, Selangor!

  • Employee: pheights agency
  • Lokasi: Putra Heights, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 10 September 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat pheights agency kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Kerani Am Agensi Takaful di Putra Heights, Selangor.

Syarat

Kerani wanita melayu diperlukan segera
Lokasi : Putra Heights, Subang Jaya
Kelulusan : Minimum SPM
Mahir komputer
Part time/Full time
Sila hubungi : 012 298 0867 atau 03 5192 9807 Kerani Am Agensi Takaful

* Kemaskini terakhir pada 01 September 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh pheights agency

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh pheights agency ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh pheights agency . Tawaran jawatan kosong untuk Kerani Am Agensi Takaful ini hanya sah sebelum 10 September 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Kerani Am Agensi Takaful yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak pheights agency .