Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,667 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Pusat Bimbingan Alma Jaya ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kerani Admin di syarikat kami yang terletak di Alma, Pulau Pinang. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Kerani Admin

Jawatan kosong sebagai Kerani Admin di Alma, Pulau Pinang!

 • Employee: Pusat Bimbingan Alma Jaya
 • Lokasi: Alma, Pulau Pinang
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1200 / Month
 • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat Pusat Bimbingan Alma Jaya kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Kerani Admin di Alma, Pulau Pinang.

Syarat

Memerlukan kerani separuh masa dari jam 6pm-10pm. Isnin-Jumaat. Membantu urusan pendaftaran pelajar, merekod maklumat, menjaga keadaan kelas agar sentiasa berkeadaan dengan baik dan juga kerja-kerja pengkeranian yang lain. Kebolehan berkomunikasi dengan baik Kemahiran Microsoft word dan excel. Boleh bekerja sebagai satu pasukan. Lepasan SPM dan intership juga untuk boleh memohon.

* Kemaskini terakhir pada 11 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Pusat Bimbingan Alma Jaya

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Pusat Bimbingan Alma Jaya ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Pusat Bimbingan Alma Jaya . Tawaran jawatan kosong untuk Kerani Admin ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Kerani Admin yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Pusat Bimbingan Alma Jaya .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Kerani 217 permohonan
 2. 65 pekerja operator panasonic sec 21 79 permohonan
 3. Supervisor 76 permohonan
 4. Online Admin 63 permohonan
 5. Kerani 56 permohonan
 6. Pembantu pemasaran 53 permohonan
 7. Pegawai Sumber Manusia (HR) 51 permohonan
 8. HR Executive 45 permohonan
 9. Supervisor Mini Market & Pembantu Kedai 44 permohonan
 10. Customer Service 40 permohonan