Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,711 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Membuat dokumen sebutharga, invoice, dan lapuran kerja serta kerj -kerja pentadbiran yang berkaitan ... ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kerani di syarikat kami yang terletak di , Melaka. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Kerani

Jawatan kosong sebagai Kerani di , Melaka!

 • Employee: Membuat dokumen sebutharga, invoice, dan lapuran kerja serta kerj -kerja pentadbiran yang berkaitan ...
 • Lokasi: , Melaka
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1200 / Month
 • Tarikh Tutup: 30 November 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat Membuat dokumen sebutharga, invoice, dan lapuran kerja serta kerj -kerja pentadbiran yang berkaitan ... kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Kerani di , Melaka.

Syarat

Membuat kerja-kerja pentadbiran Membuat dokumen sebutharga, invoice, dan lapuran kerja serta kerja-kerja pentadbiran yang berkaitan SPM/diploma
Berminat sila hantar resume ke email: sirtechgroupgmail.com

* Kemaskini terakhir pada 19 October 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Membuat dokumen sebutharga, invoice, dan lapuran kerja serta kerj -kerja pentadbiran yang berkaitan ...

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Membuat dokumen sebutharga, invoice, dan lapuran kerja serta kerj -kerja pentadbiran yang berkaitan ... ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Membuat dokumen sebutharga, invoice, dan lapuran kerja serta kerj -kerja pentadbiran yang berkaitan ... . Tawaran jawatan kosong untuk Kerani ini hanya sah sebelum 30 November 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Kerani yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Membuat dokumen sebutharga, invoice, dan lapuran kerja serta kerj -kerja pentadbiran yang berkaitan ... .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Kerani 244 permohonan
 2. Supervisor 84 permohonan
 3. Online Admin 70 permohonan
 4. Pegawai Sumber Manusia (HR) 70 permohonan
 5. Kerani 68 permohonan
 6. Supervisor Mini Market & Pembantu Kedai 61 permohonan
 7. Pembantu pemasaran 59 permohonan
 8. HR Executive 56 permohonan
 9. Customer Service 53 permohonan
 10. Guru 51 permohonan