Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,353 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat wynntech united sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kerani di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Kerani

Jawatan kosong sebagai Kerani di Johor Bahru, Johor!

  • Employee: wynntech united sdn bhd
  • Lokasi: Johor Bahru, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 09 February 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat wynntech united sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Kerani di Johor Bahru, Johor.

Syarat

Perempuan

- Mahir menggunakan aplikasi Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint)
-Berdikari, Berdisiplin & boleh menerima arahan
-latihan disediakan
-mengurus , menyusun dan kemaskini Invoice dan D.O company
-gaji mengikut pengalaman
-pengambilan segera WAKTU BEKERJA :-

8.30 pagi - 5.30 petang (Isnin-jumaat)
8.30 pagi -1.00 petang

* Kindly email your resume to [email protected]

* Kemaskini terakhir pada 11 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh wynntech united sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh wynntech united sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh wynntech united sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Kerani ini hanya sah sebelum 09 February 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Kerani yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak wynntech united sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.