Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Pohleh Auto Workshop Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kerani / clerk (puchong) di syarikat kami yang terletak di Puchong, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Kerani / clerk (puchong)

Jawatan kosong sebagai Kerani / clerk (puchong) di Puchong, Selangor!

  • Employee: Pohleh Auto Workshop Sdn Bhd
  • Lokasi: Puchong, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 November 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat Pohleh Auto Workshop Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Kerani / clerk (puchong) di Puchong, Selangor.

Syarat

Jawatan Kosong untuk kerani /clerk

1. Pengalaman minimum 1 tahun dalam bidang berkenaan.
2. Boleh bekerja dalam kumpulan
3. mempunyai atau tidak mempunyai lesen B2 , D dan motorsikal sendiri.
4. 20-30 umur ,
5. Lelaki / Perempuan (diutamakan) KERANI / CLERK DIPERLUKAN ( DI PUCHONG )

Pohleh Auto Workshop Sdn Bhd
No 2 Jalan Utama 2/11 Taman Perindustrian Puchong Utama
47100 Puchong Selangor.
Sila Hubungi TEL : 03 80609348

Jawatan Kosong untuk KERANI / CLERK

1. Pengalaman minimum 1 tahun dalam bidang berkenaan.
2. Boleh bekerja dalam kumpulan
3. mempunyai atau tidak mempunyai lesen B2 , D dan motorsikal sendiri.
4. 20-30umur
5. Lelaki / Perempuan (diutamakan)

Syarikat kami ialah One Stop Auto Service Centre.Perkhidmatan kami meliputi mengetuk , mengecat , membaikpulih enjin dan overhaul ,air cond services ,wiring , tayar service , alignment dan lain-lain lagi.

Syarikat kami berdaftar dengan GST .Kerani kami mempunyai banyak peluang untuk mempelajari ilmu berkaitan insurans , GST , akaun , komputer dan lain-lain lagi

* Kemaskini terakhir pada 07 November 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Pohleh Auto Workshop Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Pohleh Auto Workshop Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Pohleh Auto Workshop Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Kerani / clerk (puchong) ini hanya sah sebelum 30 November 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Kerani / clerk (puchong) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Pohleh Auto Workshop Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.