Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat perunding ukur adam ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kekosongan Pekerja Buruh di syarikat kami yang terletak di Kuantan, Pahang. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Kekosongan Pekerja Buruh

Jawatan kosong sebagai Kekosongan Pekerja Buruh di Kuantan, Pahang!

  • Employee: perunding ukur adam
  • Lokasi: Kuantan, Pahang
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM700 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM700 ditawarkan oleh syarikat perunding ukur adam kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Kekosongan Pekerja Buruh di Kuantan, Pahang.

Syarat

- lelaki, bujang dan diutamakan yang tinggal di sekitar Pahang.- kelayakan : SPM- Tugas : membantu jurukur tanah menjalankan kerja di lapangan.- status pekerjaan : Pekerja Tetap (Sepenuh masa)- Gaji : Basic + elaun (boleh dirunding ketika temuduga)Terbuka kepada yang betul-betul berminat untuk bekerja dan serius dalam mencari pekerjaan. Bukan utk yang sekadar ingin mencuba nasibatau mencari kerja sampingan.Jika berminat sila hubungi 09-5393090 (perunding ukur adam) untukmenetapkan sesi temuduga.

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh perunding ukur adam

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh perunding ukur adam ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh perunding ukur adam . Tawaran jawatan kosong untuk Kekosongan Pekerja Buruh ini hanya sah sebelum 31 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Kekosongan Pekerja Buruh yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak perunding ukur adam .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.