Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat angkasa training center sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kaunselor program di syarikat kami yang terletak di Melaka Tengah, Melaka. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Kaunselor program

Jawatan kosong sebagai Kaunselor program di Melaka Tengah, Melaka!

  • Employee: angkasa training center sdn bhd
  • Lokasi: Melaka Tengah, Melaka
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat angkasa training center sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Kaunselor program di Melaka Tengah, Melaka.

Syarat

Pemohon adalah dipelawa untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Kaunselor Program.Syarat permohonan :- Berusia 20 tahun ke atas- Mempunyai kemahiran komunikasi yang baik- Berperwatakan menarik- Boleh bekerja dalam satu pasukan- Mempunyai sekurang-kurangnya diploma dalam apa-apa bidang- Berketurunan melayu @ india

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh angkasa training center sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh angkasa training center sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh angkasa training center sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Kaunselor program ini hanya sah sebelum 31 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Kaunselor program yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak angkasa training center sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.