Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,667 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat badan perhubungan kimma negeri terengganu ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai KERANI Sepenuh masa di syarikat kami yang terletak di Kuala Terengganu, Terengganu. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong KERANI Sepenuh masa

Jawatan kosong sebagai KERANI Sepenuh masa di Kuala Terengganu, Terengganu!

 • Employee: badan perhubungan kimma negeri terengganu
 • Lokasi: Kuala Terengganu, Terengganu
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM630 / Month
 • Tarikh Tutup: 27 November 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM630 ditawarkan oleh syarikat badan perhubungan kimma negeri terengganu kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan KERANI Sepenuh masa di Kuala Terengganu, Terengganu.

Syarat

-KERANI SEPENUH MASA-BOLEH MEMBUAT KERTAS KERJA DAN MINIT MESYUARAT-BOLEH MENGENDALIKAN KOMPUTER-GAJI: RM630.00-LOKASI: 1107-L TINGKAT 1, JALAN PEJABAT 20200KUALA TERENGGANU (BERHADAPAN DENGAN WISMAPERSEKUTUAN)-WAKTU KERJA: 8.00 PAGI HINGGA 5.30 PETANG-SEKIRANYA BERMINAT SILA HADIR KE TEMUDUGA TERBUKAPADA 18 NOVEMBER 2015 (RABU) JAM 9.00 PAGI HINGGA11.00 PAGI BERTEMPAT DI ALAMAT DI ATAS.- SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI EN DIN016-3617071

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh badan perhubungan kimma negeri terengganu

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh badan perhubungan kimma negeri terengganu ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh badan perhubungan kimma negeri terengganu . Tawaran jawatan kosong untuk KERANI Sepenuh masa ini hanya sah sebelum 27 November 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan KERANI Sepenuh masa yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak badan perhubungan kimma negeri terengganu .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Kerani 217 permohonan
 2. 65 pekerja operator panasonic sec 21 79 permohonan
 3. Supervisor 75 permohonan
 4. Online Admin 63 permohonan
 5. Kerani 56 permohonan
 6. Pembantu pemasaran 53 permohonan
 7. Pegawai Sumber Manusia (HR) 51 permohonan
 8. HR Executive 45 permohonan
 9. Supervisor Mini Market & Pembantu Kedai 44 permohonan
 10. Customer Service 40 permohonan