Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Caltex Petrol Station di Tanjung Tokong ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Juruwang/Cashier & Gen. Worker di Petrol Station di syarikat kami yang terletak di Tanjong Tokong, Pulau Pinang. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Juruwang/Cashier & Gen. Worker di Petrol Station

Jawatan kosong sebagai Juruwang/Cashier & Gen. Worker di Petrol Station di Tanjong Tokong, Pulau Pinang!

  • Employee: Caltex Petrol Station di Tanjung Tokong
  • Lokasi: Tanjong Tokong, Pulau Pinang
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM45 perday / Month
  • Tarikh Tutup: 31 July 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM45 perday ditawarkan oleh syarikat Caltex Petrol Station di Tanjung Tokong kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Juruwang/Cashier & Gen. Worker di Petrol Station di Tanjong Tokong, Pulau Pinang.

Syarat

Probation: RM45 per day (8 hour shift)

Full Time: RM 1,100 - RM1,200 with EPF and Socso

KELEBIHAN (UNTUK STAFF FULL TIME):
1) EPF & SOCSO
2) BONUS (2 KALI SETAHUN)
3) PELUANG KENAIKKAN GAJI TAHUNAN WALK IN INTERVIEW DI CALTEX TANJUNG TOKONG, PENANG.

* Kemaskini terakhir pada 27 July 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Caltex Petrol Station di Tanjung Tokong

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Caltex Petrol Station di Tanjung Tokong ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Caltex Petrol Station di Tanjung Tokong . Tawaran jawatan kosong untuk Juruwang/Cashier & Gen. Worker di Petrol Station ini hanya sah sebelum 31 July 2016. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.