Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Stesen Petronas Bandar Seri Kembangan ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Juruwang Stesen Petronas Seri Kembangan Diperlukan di syarikat kami yang terletak di Seri Kembangan, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Juruwang Stesen Petronas Seri Kembangan Diperlukan

Jawatan kosong sebagai Juruwang Stesen Petronas Seri Kembangan Diperlukan di Seri Kembangan, Selangor!

  • Employee: Stesen Petronas Bandar Seri Kembangan
  • Lokasi: Seri Kembangan, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 June 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat Stesen Petronas Bandar Seri Kembangan kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Juruwang Stesen Petronas Seri Kembangan Diperlukan di Seri Kembangan, Selangor.

Syarat

Juruwang perempuan diperlukan segera di Stesen Petronas Bandar Seri Kembangan (berhampiran Grand Union Supermarket)

Sila hubungi 019-235 0505 (Azril) Juruwang perempuan diperlukan segera di Stesen Petronas Bandar Seri Kembangan (berhampiran Grand Union Supermarket)

- Tempat tinggal disediakan
- Kwsp dan Socso
- Boleh bekerja shift

Calon perlulah seorang yang bertanggungjawab,amanah dan mesra pelanggan.

Sila call/Whatsapp 019-235 0505 (Azril) untuk sebarang pertanyaan.

* Kemaskini terakhir pada 31 March 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Stesen Petronas Bandar Seri Kembangan

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Stesen Petronas Bandar Seri Kembangan ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Stesen Petronas Bandar Seri Kembangan . Tawaran jawatan kosong untuk Juruwang Stesen Petronas Seri Kembangan Diperlukan ini hanya sah sebelum 30 June 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Juruwang Stesen Petronas Seri Kembangan Diperlukan yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Stesen Petronas Bandar Seri Kembangan .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.