Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Stesen Petronas Bandar Seri kembangan ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Juruwang Stesen Petronas Bandar Seri Kembangan di syarikat kami yang terletak di Seri Kembangan, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Juruwang Stesen Petronas Bandar Seri Kembangan

Jawatan kosong sebagai Juruwang Stesen Petronas Bandar Seri Kembangan di Seri Kembangan, Selangor!

  • Employee: Stesen Petronas Bandar Seri kembangan
  • Lokasi: Seri Kembangan, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 June 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat Stesen Petronas Bandar Seri kembangan kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Juruwang Stesen Petronas Bandar Seri Kembangan di Seri Kembangan, Selangor.

Syarat

Stesen Petronas Bandar Seri Kembangan (berhampiran Grand Union Supermarket) memerlukan beberapa Juruwang dengan segera. Semua lepasan SPM lelaki atau perempuan boleh memohon dengan menghubungi 019-2200 505 (Azlie) Stesen Petronas Bandar Seri Kembangan (berhampiran Grand Union Supermarket) memerlukan beberapa Juruwang dengan segera. Semua lepasan SPM lelaki atau perempuan boleh memohon dengan menghubungi 019-2200 505 (Azlie).

Kami menyediakan KWSP, Socso dan tempat tinggal PERCUMA.

- Lelaki atau perempuan boleh memohon
- Boleh bekerja shift
- Jujur, bertanggungjawab dan amanah
- Lokasi di Jalan kolej, berhampiran dengan Grand Union Supermarket dan Kedai Roti King's

Sila whatsapps Nama/Tempat tinggal/Pengalaman kerja untuk memohon.

* Kemaskini terakhir pada 13 December 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Stesen Petronas Bandar Seri kembangan

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Stesen Petronas Bandar Seri kembangan ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Stesen Petronas Bandar Seri kembangan . Tawaran jawatan kosong untuk Juruwang Stesen Petronas Bandar Seri Kembangan ini hanya sah sebelum 30 June 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Juruwang Stesen Petronas Bandar Seri Kembangan yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Stesen Petronas Bandar Seri kembangan .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.