Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Farsha Kiosk ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Juruwang di syarikat kami yang terletak di Seri Kembangan, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Juruwang

Jawatan kosong sebagai Juruwang di Seri Kembangan, Selangor!

  • Employee: Farsha Kiosk
  • Lokasi: Seri Kembangan, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Farsha Kiosk kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Juruwang di Seri Kembangan, Selangor.

Syarat

Customer service, handle promotion etc. Salary 1000 + ot 500 kerja 11 jam, kwsp, perkeso, insurance

* Kemaskini terakhir pada 10 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Farsha Kiosk

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Farsha Kiosk ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Farsha Kiosk . Tawaran jawatan kosong untuk Juruwang ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Juruwang yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Farsha Kiosk .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.