Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,284 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat SKD Zaman Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Jurutera Projek di syarikat kami yang terletak di Bukit Mertajam, Pulau Pinang. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Jurutera Projek

Jawatan kosong sebagai Jurutera Projek di Bukit Mertajam, Pulau Pinang!

  • Employee: SKD Zaman Sdn Bhd
  • Lokasi: Bukit Mertajam, Pulau Pinang
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 24 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat SKD Zaman Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Jurutera Projek di Bukit Mertajam, Pulau Pinang.

Syarat

Jurutera Projek diperlukan bagi menyelia dan mengurus projek. KELAYAKAN:

- Mahir menggunakan CPM & AUTOCAD (KEUTAMAAN)
- Memiliki Ijazah dalam bidang Kejuruteraan Awam atau Diploma dengan pengalaman
- Minima 3 tahun pengalaman dalam Pengurusan Tapak Projek/Pembinaan akan diberi keutamaan
- Boleh bekerja dibawah tekanan bagi memastikan projek selesai mengikut jadual
- Mempunyai lesen sah memandu dan memiliki kenderaan sendiri
- Kemahiran komunikasi yang baik, kemahiran interpersonal dan kemahiran menyelesaikan masalah serta patuh pada arahan Ketua
- 1 kekosongan bagi jawatan ini, DIPERLUKAN SEGERA

TANGGUNGJAWAB:

- Mengetuai, menyelaras dan mengawal semua pekerja dan sub-kontraktor di tapak projek bagi memastikan semua proses kerja dilaksanakan mengikut kontrak, spesifikasi, jadual dan lukisan kejuruteraan yang ditetapkan
- Menyediakan laporan harian pelaksanaan projek termasuk memberi maklum balas kepada Pengurus
- Menyediakan jadual dan susun atur di tapak projek mengikut keperluan projek
- Bertanggungjawab untuk berurusan dengan klient dan sub-kontraktor
- Membantu Pengurus dalam kerja-kerja pengaturan jadual
- Melaksanakan tugas lain yang diberikan oleh Pengurus

Calon yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat di atas boleh emailkan resume lengkap tuan-tuan beserta gaji terkini dan gaji yang dipohon ke [email protected] untuk perhatian pihak kami. Sebarang pertanyaan tuan-tuan boleh hubungi 04-537 2037 atau whatsApp Wan Junaidah (0194093706) / Cik Nazirah (011-36150395)

* Kemaskini terakhir pada 10 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh SKD Zaman Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh SKD Zaman Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh SKD Zaman Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Jurutera Projek ini hanya sah sebelum 24 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Jurutera Projek yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak SKD Zaman Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.