Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat iswara aircond services ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Juruteknik aircond di syarikat kami yang terletak di Kuantan, Pahang. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Juruteknik aircond

Jawatan kosong sebagai Juruteknik aircond di Kuantan, Pahang!

  • Employee: iswara aircond services
  • Lokasi: Kuantan, Pahang
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 March 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat iswara aircond services kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Juruteknik aircond di Kuantan, Pahang.

Syarat

juruteknik aircond diperlukan Syarikat kami sedang mencari calon-calon yang berkelayakan untuk kerja-kerja juruteknik alat penghawa dingin. Syarat-syarat kelayakan adalah berumur 23 tahun keatas, telah berumahtangga, berkemahiran dalam kerja-kerja penyelenggaraan alat penghawa dingin, berpengalaman sekurang-kurangnya satu tahun dalam bidang berkaitan. Bertanggungjawab, amanah, berdisplin, menepati masa dan mampu bekerja tanpa pengawasan, boleh bekerja lebih masa dan bekerja di luar kawasan. Gaji mengikut kelayakan dan boleh di runding. Sila hubungi 09-5612253/016-9212490 (En. Aswadi) atau datang terus di alamat ISWARA AIRCOND SERVICES. B20 GF Lrg Tmn Kg Padang Damai 1, Tmn Kg Padang Damai 25200 Kuantan Pahang untuk temuduga.

* Kemaskini terakhir pada 09 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh iswara aircond services

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh iswara aircond services ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh iswara aircond services . Tawaran jawatan kosong untuk Juruteknik aircond ini hanya sah sebelum 31 March 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Juruteknik aircond yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak iswara aircond services .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.